Bredband bäst i test

JÄMFÖRBREDBAND.nu PRESENTERAR

BREDBAND BÄST I TEST – FIBER & MOBILT BREDBAND TEST

Är du ute efter det bästa bredbandet i Sverige – något som är snabbt, stabilt och till ett bra pris? Då har du hittat rätt! Vi listar Sveriges bästa bredbandsleverantörer

OM BREDBAND

VARFÖR BÄST I TEST BREDBAND?

Vi på Jämför Bredband strävar vi efter att göra uppgiften att hitta det bästa bredbandet så tydligt och enkelt som möjligt. Det finns ett ständigt växande utbud av bredbandsalternativ i Sverige och ett lika häpnadsväckande antal internetleverantörer. Därför är det ett bra utgångsläge att välja ett bredband som blivit utsätt till Bäst i Test, så att du vet att du köper något pålitligt. Så oavsett om du sorterar ut ditt eget internet för första gången, eller om du helt enkelt har haft det upp till gälarna med den nuvarande prestanda och ursäkter från din nuvarande bredbandsleverantör – se om vi kan hjälpa till att begränsa några nya alternativ för dig !

JÄMFÖRELSER & TEST AV BREDBAND

Efter en analys av statistik, undersökningar och kundrecensioner har vi konsoliderat denna lista över de högst rankade bredbandsinternetleverantörerna i Sverige. Det är en Bäst i Test-lista för att komma igång, men det är väldigt viktigt att komma ihåg att vem och vad den bästa leverantören och planen för dig är alltid kommer att vara ganska subjektiv, eftersom det beror på din specifika budget och dina internetbehov . Din adress är också en viktig faktor för att hitta den bästa bredbandstjänsten för ditt hem eller ditt företag, eftersom de flesta Internetleverantörer inte kan garantera tillräcklig täckning i varje enskild region i denna breda, bruna mark.

VILKET BREDBAND KAN JAG FÅ?

Mycket beror vilken typ av internetanslutning som finns tillgängligt mycket på din plats; ADSL-anslutningar är till exempel inte tillgängliga i många zoner där fiber är, och 5G är inte fullt utrullat ännu (även om båda borde vara i slutet av 2020).

FIBER BREDBAND BÄST I TEST

Vi har utforskat den svenska marknaden efter vilket fiber bredband som är Bäst i Test. Detta är baserat på användarrecensioner och utmärkelser och priser. Det fiber bredband som står ut är Ownit, då dom har Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Dessutom så är dom huvudsponsor av internet till världens största Gaming Center, Inferno Online på Odenplan. Ownit är perfekt utformat för att passa gamers, men betyder det att det enbart är till för gamers?

Inte alls. Det fiber bredband som är bäst i test är antagligen väl anpassat för hela Sveriges användare, så man kan tänka på detta sätt:

  • Gamers behöver extremt snabbt bredband
  • Gamers behöver extremt bra upptid
  • Gamers vill sällan betala mer än vad dom behöver

Så ett sätt att se det på är att om det passar för gamers, så passar det i stort sett alla. Ownits bäst i test fiber bredband är till för dom som är ute efter det mesta av sitt fiber bredband, och till en rimlig prislapp.

OWNIT ÄR SVERIGES BÄST I TEST FIBER BREDBAND

Det finns många anledningar till varför Ownit är det fiber bredband som är bäst i test. Nämnde vi även att dom har en fantastiskt bra support? Det är antagligen den största anledningen till varför dom har Sveriges nöjdaste kunder. Alla kunder vill känna sig sedda och hjälpta när dom springer in i problem, och enligt våra undersökningar har många fiberleverantörer problem med att upprätthålla en superb service gentemot sina kunder.

Ownit har blivit utsedda av Svenskt Kvalitetsindex som företaget med mest nöjda kunder i sin bransch. På Trustpilot är det också tydligt att Ownit har väldigt bra betyg, med ett genomsnitt på 4/5, vilket är betydligt högre än konkurrenter såsom Tre, Tele2 och andra konkurrenter. Det är dock värt att nämna att dessa företag erbjuder fler tjänster än Ownit, så som telefoni, vilket innebär att alla deras recensioner inte nödvändigtvis handlar om bredband.

DAGS FÖR NYTT BREDBAND

Flytt? Behöver du byta till en bättre internetleverantör? Vi listar det bredbandet som är bäst i test just nu. Vi är här för att rensa förvirringen kring bredband. Varje år gör vi en omfattande granskning av internetpaket som erbjuds av alla stora svenska bredbandsleverantörer. Vi hjälper dig att säkerställa att du inte blir inlåst i ett långt bredbandsavtal som du inte är nöjd med eller inte betalar över oddsen för en långsam tjänst.